субота, 14 липня 2012 11:12

"Динамо" підписало Марко Рубена на п'ять років

За день до старту сезону контракт з "Динамо" підписав нападник Марко Рубен. Екс-гравець іспанського "Вільярреала" уклав з клубом п'ятирічну угоду.

"Два тижні тому подзвонили моєму представникові і сказали, що є пропозиція перейти в "Динамо", - говорить Марко після підписання контракту. - Я взяв деякий час на роздуми. У "Вільярреалі"я себе відчував дуже комфортно. Все було налагоджено. Але потім , коли ми вступили в переговори, то цей процес рухався дуже швидко і ось, нарешті, завершився. Бачив деякі матчі "Динамо". Знаю, що київський клуб регулярно виступає на європейській арені.

Я - центральний нападник. Повинен відкриватися у штрафному майданчику, бути першим на м'ячі і завершувати навіси з флангів точними ударами головою. Хочеться виграти усе в Україні, а також добитися успіху в Лізі чемпіонів", - підкреслив Рубен.

Марко Рубен

Амплуа: нападаючий

Громадянство: Аргентина

Народився 26 жовтня 1986

Зріст: 179 см

Вага: 72 кг

Виступав за команди "Росаріо Сентрал" (Аргентина), "Рівер Плейт" (Аргентина), "Рекреативо" (Іспанія), "Вільярреал" (Іспанія).

За національну збірну Аргентини провів 1 матч, забив 1 м'яч (5 червня 2011 року, Польща - Аргентина - 2:1).

Тим часом півзахисники "Динамо" Євген Макаренко та Кирило Петров в найближчому сезоні на правах оренди зіграють за інші клуби.

Макаренко до 31 травня 2013 року буде виступати за новачка Прем'єр-ліги "Говерлу", а Петров до 31 грудня 2012 року за криворізький "Кривбас".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підписало Марко Рубена на п'ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути