четвер, 12 липня 2012 09:40

"Динамо" домовилося з "Вільярреалом" про трансфер аргентинського форварда

"Динамо" домовилося з "Вільярреалом" про трансфер аргентинського форварда
За Рубена "Динамо" викладе 10 млн євро? Фото: villarrealcf.es

11-го липня офіційний сайт "Вільярреала" заявив про досягнуту домовленість щодо переходу 25-річного аргентинського нападника Марко Рубена в київське "Динамо".

Гравець іспанського клубу повинен прилетіти сьогодні до Києва і підписати контракт з "Динамо" після стандартного медичного обстеження.

Марко Гастон Рубен Родрігес прибув у "Вільярреал" в січні 2008 року, але відразу був до кінця сезону позичений "Рекреатіво", відігравши там в підсумку півтора року, зігравши 43 матчі і забивши 7 голів. У 2009 році він повернувся до "Вільярреалу", забив 17 голів в 31 матчі за "Вільярреал-Б", але в основному складі відзначився всього лише 4 рази (без забитих голів).

Сезон 2010-11 став для нього успішнішим - 5 голів в 30 матчах. В минулому році його гольові досягнення ще зросли - 9 забитих м'ячів в 31 грі.

Єдиний матч за збірну Марко Рубен провів 5 червня 2011 року, відразу ж відзначившись голом - але Аргентина програла Польщі.

Перехід футболіста в "Динамо" обійдеться киянам в 10 млн євро, повідомляє lasprovincias.es. У той же час авторитетна газета AS пише про більш скромною сумі трансферу - 8 мільйонів євро. Якщо інформація про 10 мільйонів підтвердиться, перехід Рубена вийде на друге місце в списку найдорожчих придбань "Динамо". Перше, нагадаємо, займає трансфер бразильця Гільєрме з "Крузейро" в 2009 році - 11,7 млн ??євро.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" домовилося з "Вільярреалом" про трансфер аргентинського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути