вівторок, 10 липня 2012 17:25

"У них є фізіологічні потреби" - Суркіс про футболістів "Динамо"

"У них є фізіологічні потреби" - Суркіс про футболістів "Динамо"
Президент клубу не проти законної відпустки Фото: 24.ua

Ігор Суркіс не забороняє гравцям київського "Динамо" відвідувати тусовки. Про це президент ФК розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

А що стосується Артема Мілевського, то він не проти, що футболіст відпочиває на Ібіці в свій вільний час.

"Його карати можна тільки тоді, коли він з'являється в громадських місцях, коли йде чемпіонат. У той час, коли треба відпочивати і треба готуватися до наступних матчів. Ось за це я можу карати. А те, що він у свою законну відпустку вирушив на Ібіцу, хоч на Місяць, це його особисте право. До речі в таблоїдах я часто бачу і Сашу Шовковського. Але це не означає, що йому хтось забороняє ходити кудись з дружиною. Я завжди говорю: "Ти коли йдеш кудись, ти повинен розуміти, яку команду ти представляєш", - зазначив президент київського "Динамо".

Між тим, Суркіс зізнався, що Шовковського йому ніколи не доводилося штрафувати.

"Тому що це професіонал і розуміє це. Але ми не можемо замкнути їх вдома. Зрозумійте, вони молоді хлопці. У них є потреби фізіологічні, знайомитися з кимось, з кимось зустрічатися, любити. І ми не можемо їм це заборонити", - підкреслив він.

А от Артема Мілевського президент "Динамо" (Київ) штрафував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський захворів ангіною

"І багато, і часто, і дуже тривалий час. Для нього видно тусовка, рух в суспільстві важливіші ніж гроші. Він не розуміє одну єдину річ, що футбол закінчується, йому скоро 29 вже. І коли він не буде гравцем, то ніхто не буде звертати уваги Мілевський це, не Мілевський. Бо у футболі треба собі ім'я завоювати. Так як Шевченко завоював, так як Шовковський завоював, так як Блохін. Він видно цього не розуміє. Я думав, спочатку по молодості. Зараз подорослішав", - зазначив Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «"У них є фізіологічні потреби" - Суркіс про футболістів "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути