пʼятниця, 13 липня 2012 17:56

"Марко Рубен - форвард таранного типу" - Сьомін

"Марко Рубен - форвард таранного типу" - Сьомін
"У мене ніколи не виникає ніяких конфліктів з футболістами" - Сьомін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін сподівається, що аргентинський нападник Марко Рубен заграє у Києві. Про це коуч розповів журналістам після презентації нової форми команди.

Трансфери

"Я говорю про футболіста, коли бачу його в себе на тренуванні, але Рубен вже у Києві. Йому потрібно пройти медичне обстеження. Сподіваюсь, що все буде добре і скоро він почне працювати з нами. В Іспанії Марко виступав за "Вільярреал", мав регулярну ігрову практику. Це форвард таранного типу, досить мобільний. Сподіваюсь у нього все вийду у "Динамо".

Раніше ми підписали Кранчара і Велозу. Португалець зараз відпочиває після Євро. Ми б ще хотіли підсили нашу оборону. Було б непогано, якби захисник грав і зліва, і справа, і в центрі. Мені подобається Бетао. Буде добре, якщо у команду прийде ще один такий гравець.

Про ситуацію з Селіним поки нічого не можу сказати".

Матч з "Металургом"

"Команда добре провела матч за Суперкубок, але "Шахтар" виявився сильнішим. "Металург" перебуває у хорошу стані, тому нас чекає цікавий поєдинок. І звичайно, кожна команда, яка грає проти "Динамо" мотивована на нас більше, ніж проти інших суперників.

Можу сказати, що у матчі зіграє Денис Бойко. Максим Коваль не може вийти на поле через дискваліфікацію. Що стосується Олександра Шовковського, то він вже тренується, але без падінь."

Заявка на сезон

"У нашій заявці нема таких футболістів, як Сімовіч, Корреа, Шевченко, Ель Каддурі та Алієв. Зате там є Богданов, Кранчар, Велозу, Рубен. Що стосується Каверіна, то він, швидше за все, відправиться в оренду. Йому потрібно грати. Те саме можу сказати про Алієва. Він гравець збірної України. Він має грати, а не сидіти на лавці чи виступати за молодіжну команду. Ось і все. Не шукайте тут ніяких підводних течій. У мене ніколи не виникає ніяких конфліктів з футболістами."

Збірна Росії

"Це неетичне питання. Так само як і список РФС. Я не можу сказати "ні", щоб не образити один народ і так само не можу сказати "так", щоб не зачепити інших. Думаю, збірній Росії потрібен вітчизняний фахівець".

Нагадаємо, матч першого туру прем'єр-ліги України "Динамо" — "Металург" (Донецьк) пройде 14 липня на "Олімпійському".

Зараз ви читаєте новину «"Марко Рубен - форвард таранного типу" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути