субота, 03 листопада 2012 19:28

"Динамо" перемогло "Таврію"

"Динамо" перемогло "Таврію"
Олег Блохін спостерігав за матчем з віп-ложі ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

На полі НСК "Олімпійський" в Києві завершилася зустріч "Динамо" і "Таврії" в рамках 14-го туру української прем'єр-ліги. Столичний клуб добився перемоги над командою Олега Лужного з рахунком 2:0.

Перший тайм протистояння пройшов у рівній боротьбі, господарі зуміли відкрити рахунок перед свистком на перерву - Олег Гусєв завдав удару по воротах сімферопольців, голкіпер "Таврії" Дамір Кахріман відбив м'яч перед собою, і Марко Рубен виявився першим на добиванні.

В середині другого тайму Тарас Михалик подвоїв перевагу динамівців, використавши навіс з кутового Олега Гусєва. Решту часу суперники провели переважно в середині поля, не змінивши результат на табло.

Таким чином, "Динамо" вперше перемогло у чемпіонаті України з кінця вересня, коли кияни обіграли "Зорю" у першому матчі Олега Блохіна на чолі тренерського штабу команди.

Чемпіонат України

14-й тур

Динамо Київ - Таврія 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 45 Марко Рубен, 2:0 - 61 Михалик.

Динамо Київ - Коваль, Хачеріді, Михалик, Бетао, Вукоєвич, Лукман, Гусєв (Богданов, 70), Ярмоленко, Мехмеді, Мілевський (Гармаш, 76), Марко Рубен (Ідейє, 84).

Таврія - Кахріман, Селіо, Едуардо, Романчук, Гуменюк, Назаренко, Любічич (Габовда, 46), Гомес, Свенссон, М. Гаджієв (Путраш, 59), Шиндер (Фещук, 83).

Попередження: Вукоєвич (2), Селіо (19), Мехмеді (55), Шиндер (57).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Таврію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути