субота, 10 березня 2018 11:09

"Динамо" обіграло вдома "Манчестер Сіті"

"Динамо" обіграло вдома "Манчестер Сіті"
Олег Гусєв забив другий м'яч у ворота "Манчестер Сіті"

10 березня 2011 року київське "Динамо" виграло вдома в "Манчестер Сіті" - 2:0. Це був перший матч 1/8 Ліги Європи.

Здавалося, кияни переживають ще одне відродження. У 2009 році команда дійшла до півфіналу Кубка УЄФА і виграла внутрішній чемпіонат під керівництвом російського тренера Юрія Сьоміна. Згодом він перебрався в Москву, а "Динамо" очолив ще один росіянин – Валерій Газзаєв. Зазнав невдачі. Ігор Суркіс вирішив повернути Сьоміна.
Юрій Павлович почав чудово. В 1/16 в двох матчах кияни розтрощили "Бешикташ" - 4:1 в гостях і - 4:0 вдома.

У другому таймі чудово проявив себе Олег Гусєв. Він був першим на м'ячі, який відскочив від захисників після банального навісу. Олег миттю підробив його грудьми і невідпорно пробив із правої ноги

В 1/8 "Динамо" випав суворий жереб – англійський "Манчестер Сіті". Вартість гравців основи, які вийшли на поле стадіону "Динамо", складала 220 мільйонів євро.

Англійці відразу заволоділи ініціативою. Кияни огризалися контратаками. В одній із них у першому таймі Ярмоленко чудово розібрався із захисником на фланзі й прострелив на Шевченка. Воротар Джо Харт кинувся на перехоплення, але не встиг - 1:0 на користь киян.

У другому таймі чудово проявив себе Олег Гусєв. Він був першим на м'ячі, який відскочив від захисників після банального навісу. Олег миттю підробив його грудьми і невідпорно пробив із правої ноги - 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" - головний фаворит Ліги чемпіонів з футболу?

У матчі-відповіді судді зафіксували мінімальну поразку киян - 0:1. Динамо пішло далі й в чвертьфіналі поступилося майбутньому фіналісту – португальській "Бразі" – 1:1 вдома й - 0:0 на виїзді.

Кубок Ліги Європи був того року внутрішньою справою португальських клубів. У півфіналі "Брага" здолала "Бенфіку", а у фіналі була бита "Порту" - 0:1.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло вдома "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути