неділя, 29 жовтня 2017 22:33

"Динамо" не зуміло обіграти "Карпати"

"Динамо" не зуміло обіграти "Карпати"
"Динамо" зіграло внічию з "Карпатами", не вигравши в 5-му матчі УПЛ поспіль

Київське "Динамо" не зуміло скоротити відставання від "Шахтаря". У Львові кияни зіграли внічию матч із "Карпатами". На 12 хвилині рахунок відкрив Віда, а на 54 зрівняв Мякушко. На початку матчу склалося враження, що на полі команди з різних ліг. "Динамо" тиснуло, а львів'яни відбивалися.

Після голу Віди подумалося, що на господарів чекає розгром. Вони програвали всі підбори, дозволяючи киянам створювати момент за моментом. Однак ближче до середини тайму гра вирівнялася.

У другій половині гри львів'яни позбулися страху й пішли вперед, за що були винагороджені. Сергій Мякушко вдруге поспіль забиває божевільним ударом із 40 метрів. Складається враження, що тренери киян навмисне позбавляються найталановитіших своїх виконавців.

Гості із столиці для годиться притиснули господарів, але гольові моменти вже не так легко створювалися, як на початку гри. А десь із 80 хвилини господарі почали атакувати гостріше й втратили кілька сприятливих нагод.

Під кінець матчу динамівці не спромоглися навіть на банальну навалу. Якби матч тривав ще хвилин 10, "Карпати" точно забили би.

"Динамо" не треба тішити себе ілюзіями: гри немає, результатів – теж. 5 матчів без перемог у чемпіонаті України – такої серії навіть у Блохіна не було. Хацкевичу треба набратися мужності й подати у відставку. Далі буде лише гірше.

Кияни точно пропустять у наступному матчі проти "Янг Бойз". І навряд чи зуміють забити. Про позитивний результат проти швейцарського "гранда" зараз не варто й мріяти.

Карпати - Динамо 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - 12 Віда, 1:1 - 54 Мякушко.

Карпати - Підківка, Федецький, Нестеров, Лобай, Мірошниченко, Голодюк, Тіссоне, Карраскаль (Ді Франко, 60), Мякушко (Худоб'як, 90), Гладкий (Акулінін, 73), Гуцуляк.

Динамо - Коваль, Кендзьора, Кадар, Віда, Морозюк (Бесєдін, 71), Гармаш, Корзун, Буяльський (Мораес, 61), Піварич, Мбокані (Шепелєв, 85), Кравець.

Попередження: Корзун (53).

Зірка - Ворскла - 1:0 (1:0)

Гол: Чичиков (19)

Верес - Олімпік 1:1 (1:0, 0:1)

Голи: 1:0 - 10, пенальті Сергійчук, 1:1 - 52 Моха.

Зоря - Олександрія 2:2 (2:0, 0:2)

Голи: 1:0 - 11 Юрі, 2:0 - 34 Громов, 2:1 - 53 Старенький, 2:2 - 70 Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Динамо" не без труднощів вийшли у чвертьфінал Кубка України: результати 1/8 фіналу

У 14 турі чемпіонату України "Шахтар" в Харкові зіграв внічию зі "Сталлю" - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не зуміло обіграти "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути