Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2020 22:09

"Динамо" забракло свіжості – Луческу

"Динамо" забракло свіжості – Луческу
Луческу не зумів перемогти в своєму третьому матчі. Фото Динамо Київ

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував нічийний матч проти чернігівської "Десни" (0:0) у 2-му турі УПЛ:

– Складна гра проти дуже організованої команди, яка зробила все можливе, щоб не програти. Ми домінували весь матч і створили чимало шансів для взяття воріт. Але нам не вистачало свіжості при завершенні своїх атак – як в русі, як і в мисленні.

На жаль, на цьому тижні ми втратили Бурду і Попова. Крім того, сьогодні виникла проблема з Тимчиком. А ще треба врахувати, що буквально лише напередодні зі своїх збірних приїхали Кенджьора і Родрігес. При цьому багато наших футболістів, викликані до збірних, участі в матчах не брали, а тільки тренувалися. І тренувалися мало. Це було видно сьогодні по ходу гри.

Але я задоволений тим, як команда боролася за перемогу, шукала її. Дуже складна нас чекає гра у вівторок в кваліфікації Ліги чемпіонів. АЗ грає приблизно так само – агресивно, рішуче. Тому зараз найголовніше завдання – відновити команду, щоб вона була повністю готова до вівторка.

Не сподобалися сьогодні паузи в грі. Таке враження, що я повернувся на сім років тому. Ці паузи зупиняли нас, збивали наш рух. Але "Десна" в будь-якому випадку заслужила цей результат. А ми повинні зробити висновки зі своїх помилок і не повторювати їх у майбутньому.

Але, з іншого боку, я дуже задоволений дебютом Забарного. Незважаючи на свою молодість, він зіграв дуже добре.

Через втрату Попова нам довелося перевести в центр оборони Миколенко – він теж добре зіграв на цій позиції. Але при цьому ми втратили його на лівому фланзі: впевнений, Миколенко, діючи на своїй звичній позиції, доставляв би багато м'ячів у штрафний майданчик суперника.

З усіх наших травмованих повноцінно повернувся тільки Миколенко. Вербичу ще треба набирати форму, він занадто довго не тренувався і не грав. Шепелеєв, сподіваємося, наступного тижня вже буде працювати в загальній групі.

А що стосується того, хто буде грати проти АЗ, то у нас ще кілька днів, щоб подумати над цим.

Я привітав хлопців за їх ставлення. Ми абсолютно домінували. Однак при цьому грали проти суперника, який дуже професійно виконував свою роботу, спрямовану на те, щоби не пропустити гол. "Десна" вміло збивала темп. Але це не повинно було нам перешкодити забивати – у нас для цього було достатньо можливостей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу не зумів обіграти "Десну"

Наступний матч "Динамо" зіграє 15 вересня в кваліфікаційному ранді Ліги чемпіонів проти нідерландського АЗ Алкмар.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забракло свіжості – Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути