пʼятниця, 11 вересня 2020 21:34

Луческу не зумів обіграти "Десну"

Луческу не зумів обіграти "Десну"
Віталій Миколенко повернувся на поле в другому турі чемпіонату України. Фото ФК "Динамо"

"Динамо" під керівництвом Мірчі Луческу втратило перші залікові бали в чемпіонаті. Кияни вдома не змогли обіграти чернігівську "Десну" – 0:0.

Очевидно, це найбільш нудна гра із трьох, які динамівці провели під керівництвом Луческу. "Динамо" не набрало потужності, яка дозволяє регулярно створювати гольові моменти біля воріт суперника. Два моменти, які могли закінчитися взяттям воріт, кияни змарнували. Більше створити не дали суперники.

З поверненням травмованих раніше Вербича та Миколенка гра "Динамо" сильнішою не стала. І якщо питань до новоявленого центрального захисника майже не виникало, то Вербич не відзначився в креативних діях. Блідою тінню себе попереднього виглядав Жерсон Родрігеш. Причиною є гра динамівців у різноманітних збірних. Зазвичай після такого кияни програвали, а нині Луческу досяг прогресу – нічия.

Блідою тінню себе попереднього виглядав Жерсон Родрігеш

Єдиним моментом, який поставив би під сумнів нічию була одна з останніх атак першого тайму. Кияни зусиллями Кенджьори й Де Пени двічі влучили в штангу. Здавалося, в другому таймі господарі дотиснуть підопічних Рябоконя, але "Десна" більше таких пожеж у своєму карному майданчику не допускала.

Чернігівцям перед дебютом у єврокубках бажано подивитися останні хвилини гри з "Динамо". Зазвичай європейські клуби карають за гру на відбій на останніх хвилинах матчу. І наступного разу клубу з Чернігова може не пощастити.

У киян стало набагато менше проблем в обороні у порівнянні з часами попередників. Однак атака залишає бажати кращого. Владислав Супряга відмінно почуває себе в швидких контратаках, але нічого не може зробити в позиційній грі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанський клуб хоче підписати форварда "Динамо"

Наступний матч "Динамо" зіграє у вівторок, 15 вересня в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів проти нідерландського АЗ Алкмар в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Луческу не зумів обіграти "Десну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути