четвер, 20 вересня 2012 15:34

"Динамо" може залишитися без підтримки у Донецьку

"Динамо" може залишитися без підтримки у Донецьку
"Шахтар" і "Динамо" зіграють 23 вересня на "Донбас Арені" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

На майбутній кубковий матч двох грандів України "Шахтаря" і "Динамо" приїде удвічі менше вболівальників киян, ніж на недавню гру УПЛ.

У неділю на матчі "Шахтар" - "Динамо" будуть присутні лише близько 800 фанатів київського клубу, повідомило джерело в клубі. Це майже удвічі менше уболівальників, ніж під час гри між непримиренними суперниками в рамках чемпіонату України, яка пройшла на "Донбас Арені" 2 вересня.

Причому, якщо на матч чемпіонату кияни організовували цілий фан-поїзд, то чим конкретно обумовлено небажання уболівальників "Динамо" підтримувати своїх гравців у кубковому протистоянні в Донецьку - невідомо. Швидше за все, головна причина в тому числі й у прикрій поразці киян у столиці Франції у вівторок. Розгром від ПСЖ з рахунком 1:4 боляче вдарив по очікуванням фанатів. А може це пов'язано з тим, що востаннє "Динамо" перемагало "Шахтар" рік тому - у матчі за Суперкубок України. З того часу три поразки і одна нічия не прикрашають команду Сьоміна.

Однак, завдяки малій заявці всі зайві квитки з гостьової квоти надійшли у вільний продаж і в уболівальників гірників є додаткова можливість купити тікет на цей матч.

Нагадаємо, що поєдинок 1/16 кубка України між чинним володарем Кубка донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" відбудеться 23 вересня на "Донбас Арені".

 

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" може залишитися без підтримки у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути