вівторок, 05 липня 2011 16:42

"Динамо" і "Шахтар" незадоволені полем на полтавському стадіоні

"Динамо" і "Шахтар" незадоволені полем на полтавському стадіоні

Донецький "Шахтар" і київське "Динамо" перед фінальним матчем за Суперкубок України запланували провести ранкові заняття на полі полтавського стадіону "Ворскла", де сьогодні буде розіграний престижний трофей.

Однак обидві команди не врахували, що тренуватися на полі в день матчу заборонено, тому, коли донецький "Шахтар" першим приїхав на полтавську арену, організатори матчу заявили, що пустять на газон гравців "Шахтаря" тільки у кросівках.

У підсумку гравці донецького клубу проводили свою розминку в бутсах майже за воротами. Та ж доля спіткала і динамівців, які прибули на стадіон через годину після донеччан. Втім, і Мірча Луческу, і Юрій Сьомін із розумінням поставилися до цього прохання і не пред'являли жодних претензій.

Однак, за інформацією "Чемпионат.com", представники обох команд все ж залишилися не зовсім задоволені довжиною трави на полтавському стадіоні. Викликала побоювання і у "гірників", і у "динамівців" також система дренажу поля, адже сьогодні в Полтаві вже кілька разів йшов дощ.

Судитиме сьогоднішній матч арбітр з Сімферополя Юрій Вакс. Початок матчу - о 21:00 за київським часом. Пряма трансляція на каналі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" незадоволені полем на полтавському стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути