понеділок, 08 липня 2013 00:56

"Динамо" двічі забило "Спартаку" і виграло Об'єднаний турнір

"Динамо" двічі забило "Спартаку" і виграло Об'єднаний турнір
"Динамо" вдома не залишило шансів "Спартаку". Фото: championat.com

У неділю, 7 липня, київське "Динамо" обіграло в матчі 4-го туру Об'єднаного турніру московський "Спартак" і здобуло перемогу в змаганні.

Стартова активність "Спартака" втілилася в удар Мовсісяна вже на 3-й хвилині. Кияни не стали надавати вагомого значення цій необачності своїх захисників і кинулися вперед, перевівши гру на половину поля москвичів. На 15-й хвилині це рішення дало свої плоди, коли новачок киян Джермейн Ленс підстеріг Бризгалова, і скориставшись його халатністю реалізував вихід один на один з Песьяковим.

"Спартак" намагався переломити хід гри, але відмінні дії захисту "Динамо" на чолі з Євгеном Хачеріді зводили нанівець старання північних гостей. "Динамо" ж тенденційно атакувало, але так і не зуміло зміцнити перевагу до свистка на перерву.

Другий тайм звично показав потенціал лави запасних киян, коли помінявши основних 3 гравців, Блохін не втратив гостроти в атаці і концентрації в організації гри. Вже на 62-й хвилині Олег Гусєв віддячив за довіру наставника, завершивши симпатичну атаку киян з акцентом на лівий фланг за участю Кранчара, Дуду і Селіна.

Поступово команди почали зменшувати швидкості, а з заміною Мовсісяна на Еменіке "Спартак" втратив останню надію в атаці, проте саме російському клубу вдалося забити під завісу матчу, коли Інсаурральде перестрибнув Селіна, відгукнувшись на навіс справа у виконанні Дмитра Комбарова.

Об'єднаний турнір: турнірне становище

Об'єднаний турнір. 3-й тур

Динамо (Київ) - Спартак (Москва) - 2:1

Голи: Ленс (15), Гусєв (61) - Інсаурральде (90+2)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" двічі забило "Спартаку" і виграло Об'єднаний турнір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути