четвер, 04 липня 2013 16:07

Рейтинг перегляду матчів Об'єднаного турніру перевищив фінал Ліги Чемпіонів

Рейтинг перегляду матчів Об'єднаного турніру перевищив фінал Ліги Чемпіонів

Трансляція матчу за Суперкубок України між "Чорноморцем" та "Шахтарем" не передбачає детального експертного "розбору польотів", оскільки глядачеві це буде нецікаво. Про це на прес-конференції в Києві сказав керівник документальних та спортивних програм телеканалу "Інтер" Сергій Долбілов.

"Аналітика - прерогатива тих каналів, які футболом займаються в значно більших обсягах, ніж "Інтер". Як показує практика, на "Інтері" глядач більш футбольний, ніж на інших каналах, його цікавить сам матч. А аналізувати готовність "Шахтаря" і "Чорноморця" до майбутнього чемпіонату - це не тема нашого каналу. Тим більше, що мова не йде про гру, скажімо, збірної України проти Англії. Тут важливий лише історичний аспект - виступи і перемоги "Шахтаря" в Суперкубку України. І, звичайно, сам матч", - сказав Сергій Долбілов.

"Чи збільшить "Інтер" кількість трансляцій матчів "Динамо"? Вони закріплені за групою каналів 1+1 та 2+2. І жодних змін тут, швидше за все, не відбудеться. Об'єднаний турнір - це разовий варіант. Безумовно, "Інтер" зацікавлений в тому, щоб показувати більше футболу. Тим більше, що збірна з наступного року "переїде" на інший канал. Футбольний рейтинг "Інтера" досить високий. Приміром, два останні матчі "Динамо" з "Зенітом" зібрали біля телеекранів більше глядачів, ніж фінал Ліги Чемпіонів "Баварія" - "Борусія", - зазначив він.

Нагадаємо, стартовий свисток Інтер Суперкубка України прозвучить 10 липня о 21:00. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер" розпочнеться о 20:45.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг перегляду матчів Об'єднаного турніру перевищив фінал Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути