субота, 06 липня 2013 13:12

"Ми як і раніше проти Об'єднаного чемпіонату" - Коньков

"Ми як і раніше проти Об'єднаного чемпіонату" - Коньков
Анатолій Коньков: "Ми цінуємо наш чемпіонат". Фото: ffu.org.ua

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков заявив, що ФФУ з раніше виступає проти Об'єднаного чемпіонату України та Росії.

"З приводу Об'єднаного чемпіонату двох країн наша позиція залишається незмінною: ми як і раніше проти його створення у зв'язку з тим, що наш національний чемпіонат занадто цінний і занадто значимий як для нашої федерації, так і для країни в цілому. Тому український чемпіонат не буде частиною чогось", - сказав Коньков.

Разом з тим він зазначив, що позитивно оцінює проведення Об'єднаного турніру.

"Що стосується Об'єднаного турніру, то у кожного клубу, приймає він участь у цьому змаганні чи ні, основне завдання на даному етапі - максимально якісно підготуватися до майбутнього сезону. Яким чином команди будуть його вирішувати, для федерації абсолютно неважливо. Для мене як президента федерації важливо, аби українські клуби мали можливості для хорошої підготовки до чемпіонату, і я буду тільки радий, якщо вони в міжсезоння будуть підбирати з кожним роком все більш сильних спаринг-партнерів. Більше того, буду щиро радий, якщо в цей період проводитимуться турніри, беручи участь в яких клуби зможуть крім підготовки до сезону ще й заробити грошей", - сказав Анатолій Коньков.

"Тому федерація буде завжди підтримувати подібного роду турніри, які спрямовані на розвиток внутрішнього національного футболу і не порушують цілісності українського чемпіонату", - підкреслив президент ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «"Ми як і раніше проти Об'єднаного чемпіонату" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути