пʼятниця, 26 березня 2010 16:57

Дериземля завоював "бронзу" в Ханти-Мансійську

Дериземля завоював "бронзу" в Ханти-Мансійську

Андрій Дериземля завоював подіум спринтерської гонки етапу в Ханти-Мансійську! Чудова швидкість на дистанції і всього один промах дозволили лідеру нашої команди фінішувати третім. Приємно, що саме на останньому колі Андрій відіграв декілька місць ногами, що дозволило вперше за останні три сезони стояти на ступені п"єдесталу пошани. І відіграв у кого: Зуманна, Пайффера, Шемппа і самого Бьорндалена. Блискуча гонка. Так тримати в мас-старті і міксті.

Приємно відзначити також гарний результат у Сергія Седнєва, з одним промахом потрапив до двадцятки найсильніших. Двоє інших наших учасників, на жаль, не зуміли пробитися в очкову зону.

Ну а перемогу в гонці знову святкували росіяни. На цей раз Іван Черезов потішив присутніх на трибунах уболівальників. Успіх Івана дозволив йому обійти свого товариша по команді Євгена Устюгова в боротьбі за третє місце загального заліку Кубка світу. Другим сьогодні став італієць Крістіан Де Лоренці, для якого це вже другий подіум у нинішньому сезоні.

60 очок за гонку ледь не дозволили Черезова завоювати Малий Кришталевий Глобус за спринти, проте Емілю Свендсену вистачило завойованих балів, щоб втримати перемогу у спринтерському заліку у своїх руках. А от у битві за Великий Кришталевий Глобус Крістоф Зуманн номінально знову вийшов вперед, випереджаючи норвежця на 5 очок.

Однак перед останньою гонкою треба мати на увазі, що у Крістофа відніме 5 очок за одну з трьох найгірших гонок сезону, а тому Свендсен має чисто формальну перевагу в один бал. Мас-старт обіцяє захоплюючу кінцівку сезону. Кубок націй прогнозовано виграла збірна Норвегії.

Ханти-Мансійськ 2010. Спринт

1. Іван Черезов (0 +0) 24:24.3

2. Крістіан Де Лоренці (0 +0) +13.8

3. Андрій Дериземля (1 +0) +16.7

...

16. Сергій Седнєв (1 +0) +50.2

50. Роман Прима (2 +1) +1:45.2

52. Сергій Семенов (2 +0) +1:49.3

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Дериземля завоював "бронзу" в Ханти-Мансійську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути