четвер, 25 березня 2010 18:34

Біатлон. Ніхто з українок не пройшов спринт без промаху

Біатлон. Ніхто з українок не пройшов спринт без промаху

На стартував сьогодні в Ханти-Мансійську завершальному етапі Кубка світу росіянка Яна Романова здобула свою першу перемогу за три роки виступів на етапах Кубка світу. До цього в активі Романової не було навіть подіумів, а ось сьогодні Яна зуміла принести величезну радість уболівальникам, які заповнили трибуни.

Фірмова стрілянина "в нуль" і швидкість, яка з"явилася до кінця сезону - ось рецепт сенсації від Романової. Взагалі, щільність результатів сьогодні була дуже високою: перша вісімка вмістилася в 25-секундний інтервал, а місця на подіумі також із чистою стріляниною заробили Марі-Лор Брюне і Хелена Йонссон.

Яка стала сьогодні четвертої Симона Хаусвальд завоювала Малий Кришталевий Глобус в спринтерських гонках і скоротила відставання від лідера Кубка світу Магдалени Нойнер до 33 балів. Але для того, щоб в останній гонці Кубка світу виграти БХГ, Сімоне може виявитися замало й перемоги в суботньому мас-старті ... У Кубку націй росіянки виграли цю гонку, зуміли скоротити відставання від німкень в цьому заліку, але лише скоротити ... Кубок націй у жінок знову від"їздить до Німеччини.

Що стосується виступів українських дівчат, то всі четверо наших біатлоністок потрапили в очкову зону і підтвердили право взяти участь у мас-старті. Сьогодні ж кращою з синьо-жовтої команди виявилася Валя Семеренко з 16-м результатом. На жаль, ніхто з українок не зумів пройти гонку без промаху.

1. Яна Романова (0 +0) 20:59.3

2. Марі-Лор Брюне (0 +0) +10.9

3. Хелена Йонссон (0 +0) +15.5

...

16. Валя Семеренко (1 +0) +56.5

21. Оксана Хвостенко (0 +1) +1:15.0

23. Віта Семеренко (2 +0) +1:16.8

33. Олена Підгрушної (0 +2) +1:37.3

За матеріалами biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Ніхто з українок не пройшов спринт без промаху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути