Ексклюзиви
вівторок, 18 січня 2011 12:18

Денис Силантьєв потрапив у ДТП

Денис Силантьєв потрапив у ДТП

У понеділок, 17 січня, у Києві потрапив в аварію чемпіон світу і Європи з плавання Денис Силантьєв.

Як розповів Денис Силантьєв газеті Сегодня, він відправився на своєму Subaru Outback на ринок за продуктами, коли біля столичного Деміївського ринку відбулося ДТП:

"Я повільно їхав, вибираючи підходяще місце для паркування. У цей час із ринку також на невеликій швидкості виїжджала Лада Самара, за кермом був азербайджанець. Він забарився в своєму авто, я став сигналити йому, а він замість гальма натиснув на газ, через що і сталося зіткнення, причому на зустрічній".

"Після цього водій вийшов з машини і розповів, що шукав під сидінням телефон, а потім переплутав педалі. Він визнав свою провину, хотів оплатити ремонт, але я вирішив не ризикувати і викликав ДАІ. Виявилося, що у нього не було навіть паспорта, а автомобіль виявився не його - він розпоряджався ним за дорученням. Через свою неуважність він вщент розбив передню частину свого авто - бампер, фару. Коли він сів у свою машину, то вона не завелася. Він став її штовхати, щось підкрутив і тільки після цього поїхав", - розповів спортсмен.

"У моєї машини теж розбитий перед. Неможливо повісити номерний знак. Їжджу поки без нього і був здивований, коли, проїжджаючи повз велике скупчення міліціонерів біля Поштової площі, мене ніхто не зупинив. Не знаю - впізнали мене або просто не помітили відсутності номера", - говорить Силантьєв.

У столичній ДАІ факт ДТП автомобіля Силантьєва з Ладою не підтверджують, але і не спростовують. За словами ж спортсмена, до цього він жодного разу не потрапляв в аварії. "Напевно, просто щастило, - говорить Силантьєв. - До речі, продукти я в той день таки купив, але лише через кілька годин".

Зараз ви читаєте новину «Денис Силантьєв потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути