вівторок, 31 травня 2011 15:50

Денис Кулаков перейшов у "Дніпро"

Денис Кулаков перейшов у "Дніпро"

Півзахисник полтавської "Ворскли" Денис Кулаков з нового сезону захищатиме кольори дніпропетровського "Дніпра". Цей перехід прокоментував головний тренер полтавчан Микола Павлов.

"Про те, що "Дніпро" цікавиться Денисом Кулаковим, нам було відомо вже давно, - цитує Павлова "Чемпіонат.ру" - Проте сьогодні вранці стало точно ясно, що у "Ворсклі" він не залишиться. Взимку ми з Денисом продовжували контракт на рік на таких умовах: він допоможе "Ворсклі" у весняній частині чемпіонату України, а потім, за умови, що новий клуб виплатить нам компенсацію, зможе перейти в нову команду. Звичайно, нам шкода втрачати не тільки гарного гравця, але і приємного хлопця з чудовими людськими якостями".

За словами Павлова крім "Дніпра" Кулакова хотіли запросити й інші команди.

"Найголовніше, що він залишиться в Україні, буде на виду, - каже Павлов. - Кулакова хотіли запросити й інші команди, але вибір Дениса я підтримую. І буду за нього переживати, як свого часу за Сергія Кравченка, Олександра Чижова, Андрія П'ятова та інших хлопців, які грали у нас у "Ворсклі".

Про шанси Кулакова заграти в "Дніпрі" Павлов поки говорить обережно: "Це вже буде залежати від самого Дениса і, звичайно ж, від тренера дніпропетровської команди Хуанде Рамоса".

Додамо, що, за неофіційною інформацією, Кулаков у Дніпропетровську пройшов медогляд і узгодив умови особистого контракту, який буде розрахований на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Денис Кулаков перейшов у "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути