неділя, 03 жовтня 2010 15:26

"Шахтар" цікавиться Кулаковим і молодим хорватом

"Шахтар" цікавиться Кулаковим і молодим хорватом
Донецький "Шахтар" проявляє інтерес до свого колишнього півзахисника Дениса Кулакова, який виступає у полтавській "Ворсклі". Про це повідомив головний тренер полтавчан Микола Павлов.

"Кулаковим дійсно цікавиться "Шахтар". Причому, згідно з контрактом, право першої ночі в переговорному процесі по цьому футболістові належить саме "гірникам", - розповів Павлов. - Тому, навіть якщо до Кулакова буде інтерес з боку інших клубів, перед тим як почати переговори про його перехід, в першу чергу ми повинні звернутися в "Шахтар".

Додамо, що кар"єру професійного футболіста Кулаков починав як раз в "Шахтарі", а його перехід в "Ворсклу" відбувся в 2007 році.

Тим часом, 19-річний атакуючий півзахисник "Хайдука" Маріо Тічіновіч, який зараз на правах оренди виступає за "Карловац", може взимку підписати контракт з донецьким "Шахтарем".

Про це повідомив його агент Дамір Штімац.

"Луческу вже давно зацікавлений у Тічіновічі, стежив за ним більше року. Чи підпише його "Шахтар" взимку чи ні - важко сказати, все-таки на його позицію в клубі чимало претендентів. Можливо, про Маріо згадають через травму Фернандіньо", - сказав Штімац в інтерв"ю vecernji.hr.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 жовтня відбудеться центральний поєдинок першого кола нинішнього чемпіонату української Прем"єр-ліги між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".
За матеріалами Террикон, Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" цікавиться Кулаковим і молодим хорватом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути