Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2010 08:54

Дебютанта збірної України назвали найкращим футболістом квітня у Росії

Дебютанта збірної України назвали найкращим футболістом квітня у Росії

Відомий телекоментатор Віктор Гусєв назвав трійку футболістів, які, на його думку, яскравіше, ніж інші провели матчі чемпіонату Росії у квітні.

"На першому місці - Андрій Дикань. У "Терека" пристойно налагоджена атакуюча гра, але в першу чергу дякувати за перемоги варто голкіперу. Дикань - сміливий, надійний воротар, справно забезпечує результат.

Другим став Андрій Воронін. Якщо б всі футболісти "Динамо" грали з таким бажанням - команда знаходилася б набагато вище в турнірній таблиці. Воронін заряджений на боротьбу, його передачі п'ятою вже стали впізнаваними, але як і раніше несподіваними. З нетерпінням чекаю, коли в атаці в Андрія з'явиться серйозний напарник.

На третьому рядку - Олексій Медведєв. Безперечний лідер атак "Сибірі". З відповідними партнерами його рівня, сибіряки не пасли б задніх у турнірній таблиці. Він зробив вагомий внесок у вихід команди у фінал Кубка Росії ", - цитує Гусєва "МК".

Нагадаємо, Дикань отримав виклик у національну збірну України, ставши третім голкіпером, запрошеним на перший збір команди під керівництвом Мирона Маркевича. Раніше головний тренер збірної назвав прізвища 24-х гравців серед яких місце знайшлося Вороніну і Алієву з московського "Локомотива".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Дебютанта збірної України назвали найкращим футболістом квітня у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути