пʼятниця, 17 січня 2014 14:57

Даріуш Лавринович хоче виграти Єврокубок з "Будівельником"

Даріуш Лавринович хоче виграти Єврокубок з "Будівельником"
"Будівельник" переміг "Олімпію" у матчі Єврокубку ФОТО: budivelnyk.ua

Лідер київського "Будівельника" Даріуш Лавринович хоче виграти командою Єврокубок. Про це він розповів після перемоги над словенською "Олімпією".

"Настрій такий, як і має бути після перемоги — дуже хороший, - сміється Лавринович відразу після матчу. - Ми очікували, що буде важка гра. Хочеться відзначити, що сьогодні на гру прийшло чимало вболівальників, які підтримували нас. Ми не мала права програти.

У складі "Олімпії" є снайпери, які кидають багато триочкових. Якщо їм вдається їх гра, то у суперника можуть виникнути проблеми. Тому ми намагалися зупинити їх біля триочкової лінії, а не під кільцем.

Яке завдання стоїть у Єврокубку? Виграти. Кожен спортсмен і кожна команда прагне здобути цей трофей. Переможуть сильніші. Ми будемо старатися і доводити, що ми кращі."

Лавринович став найкращим у складі "Будівельника". Литовський центровий набрав 23 очки і зробив 8 підбирань. В останні хвилини матчу вболівальники стоячи аплодували баскетболісту.

"Мені було дуже приємно. Дякую всім вболівальникам за підтримку нашої команди".

Наставник "Олімпії" Алеша Піпан привітав "Будівельник" з перемогою.

"Я не можу бути задоволений грою нашої команди. Ми зіграли не так, як домовилися це зробити у роздягальні. "Олімпія" провалила першу половину зустрічі, особливо у захисті. Нам не вдалося зупинити кращих гравців команди. Ми намагалися внести корективи, зіграти агресивніше. Ще раз вітаю команду-господаря. "Будівельник" заслужив на сьогоднішню перемогу".

"Олімпія" нічим не здивувала наставника киян Айнарса Багатскіса.

"Суперник зіграв у той баскетбол, до якого ми готувалися. Команда робила ставку на велику кількість триочкових кидків. Останні 15 хвилин була установка грати якомога простіше. Головне — не допускати втрат."

Наступний поєдинок Єврокубка "Будівельник" проведе на виїзді проти ізраїльського "Хапоеля" 22 січня.

Зараз ви читаєте новину «Даріуш Лавринович хоче виграти Єврокубок з "Будівельником"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути