Ексклюзиви
четвер, 16 січня 2014 16:38

"Будівельник" вперше переміг в Єврокубку
21

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Будівельник" виграв перший матч в Єврокубку. Чемпіон України вчора у Палаці Спорту впевнено переміг словацьку "Олімпію" у рамках 2-го туру стадії ТОП-32. Команда Айнарса Багатскіса стартувала невдало, але була сильнішою у кожній із чвертей. Загальний підсумок поєдинку - 88:76 (24:23, 28:21, 21:19, 15:13).

Найкращим у складі "Будівельника" став Даріуш Лавринович. Литовський центровий набрав 23 очки і зробив 8 підбирань. В останні хвилини матчу вболівальники, які майже на 70% заповнили зал, стоячи аплодували баскетболісту.

20 очок на рахунку Блейка Ехерна. Це другий показник після Лавриновича. Михайло Анісімов здобув 15 очок. "Будівельник" дося грає без свого капітана Артура Дроздова.

Перший матч раунду "Будівельник" програв турецькому "Банвіту" на виїзді — 85:92. Наступний єврокубковий поєдинок команда Багатскіса проведе у гостях проти ізраїльського "Хапоєля" 22 січня. У групі М українці займають третє місце.

Нагадаємо, що "Будівельник" продовжив виступати в Єврокубку після вильоту з Євроліги, баскетбольного аналога Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" вперше переміг в Єврокубку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути