середа, 15 січня 2014 14:37

"Будівельник" - фаворит матчу з "Олімпією" - Багатскіс про Єврокубок

"Будівельник" - фаворит матчу з "Олімпією" - Багатскіс про Єврокубок
"Досвід Євроліги нам допоможе" - Багатскіс ФОТО: vz.ua

Наставник "Будівельника" Айнарс Багатскіс назвав свою команду фаворитом матчу другого туру Єврокубка стадії ТОП-32 проти словенської "Олімпії". Це перший домашній поєдинок чемпіона України у турнірі. Раніше на виїзді "Будка" поступилася турецькому "Банвіту".

Матч "Будівельник" — "Олімпія" розпочнеться о 19:00. Пряма трансляція на телеканалі "Київ". Напередодні команда провела відкрите тренування.

"Якщо ми поважаємо себе та команду, то маємо добре зіграти. Де це робити, як не у домашньому залі?" - говорить про матч Багатскіс.

"Олімпія" — це не команда Євроліги. Ми, у свою чергу, маємо підтвердити свій статус. Підійшли до поєдинку у хорошу стані, хоча остання гра у Суперлізі не дуже вдалася з точки зору якості. Ми зробимо все, щоб добре зіграти.

Мені ніхто не сказав, що ми маємо виграти Єврокубок. Я і гравці хочемо цього і зробимо все, що від нас залежить. Ми знаємо свою силу. Нам потрібно стабілізувати свою гру, щоб не було таких спадів як у першому матчі Єврокубка з "Банвітом". Моментами ми грали як діти, а моментами як боги. Досвід Євроліги нам допоможе.

"Олімпія" виконує майже 30 триочкових кидків. Команда грає у простий, але агресивний баскетбол. Якщо у них піде гра, то можуть бути великі проблеми. Ми маємо грати швидко, агресивно і з розумом, тобто бігти з головою."

У "Будівельника" не зіграє капітан Артур Дроздов. Ріккі Мінарді вже відновився і сьогодні готовий допомогти команді.

"Ми є фаворитами завтрашнього матчу. Кількість учасників Єврокубка збільшилася у порівнянні з минулим роком. Це трохи ослабило лігу. Другий етап турніру — дуже серйозний.

Нам важливі всі турніри — Суперліга, Кубок України та Єврокубок. Але я б хотів, щоб через міжнародні матчі ми готувалися до національної першості і грали там стабільніше.

Підсилення? Ми постійно над цим думаємо, моніторимо можливості ринку. Просто так ми нікого купуватиме не будемо. У цей час сезону дуже важко знайти потрібних гравців", - зазначив Айнарс.

Додамо, що "Будівельник" вилетів у Єврокубок з Євроліги. Це був дебютний виступ "Будки" у баскетбольній Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" - фаворит матчу з "Олімпією" - Багатскіс про Єврокубок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути