понеділок, 16 грудня 2013 17:40

"Будівельник" оштрафував гравців і тренерів після п'ятої поразки у Суперлізі
24

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Будівельник" поступився "Черкаським мавпам" у матчі Суперліги України. Рахунок зустрічі - 74:86 (17:15, 23:25, 12:23, 22:23). Ця поразка стала п'ятою для команди Айнарса Багатскіса у поточному сезоні.

Відзначимо, що "Будка" зіграла без чотирьох гравців основного складу. Дайнюс Шаленга, Артур Дроздов, Мийзайло Анісімов та Блейк Ехерн підтримували партнерів з лавки запасних.

На велику перерву команди пішли за рівного рахунку 40:40. У третій чверті "Мавпи" наростили перевагу і відірвалися від господарів на 11 очок. У заключній 10-хвилинці Горбенко та Саммерс намагалися будь-що врятувати гру, але суперник довів її до заслуженої перемоги.

"Клуб вже прийняв заходи, - каже Багатскіс після матчу. - Всі гравці та тренери оштрафовані. Також призначені ранішні тренування. Я вже не знаю , як переконувати дорослих людей. Можливо, одноклубники чекають більшого один від одного. Дуже добре зараз в роздягальні сказав наш генеральний менеджер — кожному треба подивитися в дзеркало і треба поважати клуб".

"Вітаю своїх гравців з перемогою, - коментує результат наставник "Черкаських мавп" Максим Міхельсон. - Сьогодні у нас був дуже хороший захист і ми добре боролися на шитах. У перерві сказав гравцям, що потрібно відпустити себе і зіграти у швидкий баскетбол".

Нагадаємо, минулого тижня "Будівельник" втратив всі шанси на вихід в ТОП-16 Євроліги.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" оштрафував гравців і тренерів після п'ятої поразки у Суперлізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути