субота, 14 грудня 2013 17:21

"Будівельник" здобув другу перемогу в Євролізі
27

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Будівельник" здобув другу перемогу в Євролізі. Учора команда Айнарса Багатскіса перемогла французький "Нантер" у столичному Палаці Спорту. Рахунок поєдинку 97:87 (21:19, 29:24, 21:19, 26:25).

Відзначимо, що матч розпочався з хвилини мовчання. Так Євроліга та команди вшанували пам'ять Нельсона Мандели, який помер 5 грудня на 95-у році життя.

Напередодні "Будка" втратила шанси на вихід у ТОП-16 Євроліги через сенсаційну перемогу "Паризана" над "Фенербахче". "Нантер" натомість бився за кваліфікацію в наступний раунд.

Кращим у складі господарів став литовський центровий Даріуш Лавринович, який набрав 29 очок і зробив 10 підбирань. "Будівельник" грав без травмованих Артура Дроздова та Михайла Анісімова. Лазарет команди доповнив розігруючий Яніс Стрелніекс, який врізався у рекламні щити на початку гри.

Додамо, що 19 грудня "Будівельник" зіграє з "Барселоною" на виїзді.

"Перед гравцями я поставив завдання показати, що ми професіонали і що ми вміємо грати у баскетбол, - каже після матчу Багаскіс. - Ми грали без Дроздова та Анісімова. Потім вилетів Стрелніекс, але решту гравців зіграли із серцем та жорстко. "Нантер" жодного разу не вів у рахунку у сьогоднішньому матчі. Сьогодні ми були сильнішими.

Ми не думали про турнірне становище, а хотіли перемогти і перевірити себе. А тепер все просто. Нам потрібно перемогти "Барселону" з різницею у 50 очок, щоб пройти у наступний раунд," - пожартував тренер "Будівельника".

Наступний матч "Будівельник" проведе у неділю проти "Черкаських мавп" у рамках Суперліги.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" здобув другу перемогу в Євролізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути