Ексклюзиви
четвер, 08 липня 2010 18:39

Даріо Срна став батьком

Даріо Срна став батьком

Сьогодні, 8 липня, приємна звістка надійшла з сім'ї капітана донецького "Шахтаря".

Дружина Даріо Срни Мірела народила дочку. Від усієї душі вітаємо щасливих батьків з поповненням. Бажаємо донечці здоров'я, а родині - миру, тепла і благополуччя!

Нагадаємо, в травні цього року капітан "Шахтаря" Даріо Срна одружився на своїй давній подрузі Мірелі Форіч. Весь день у Дубровнику йшов дощ, але похмура погода не зіпсувала радість молодятам.

Як повідомляли хорватські ЗМІ, Даріо і Мірела сказали один одному "так" на прикрашеній білими квітами терасі вілли Agava, розташованої на березі Адріатичного моря.

Наречена була одягнена в романтичне біле весільне плаття без рукавів, яке лише підкреслювало її животик, наречений - в елегантному чорному костюмі.

Свідком з боку Срни виступав його нерозлучний приятель і тезко Даріо Загора - колишній футболіст загребського "Динамо", який нині виступає за норвезький "Русенборг", Міреллу Форіч до вівтаря супроводжувала її найкраща подруга Лючія Томич.

Прес-служба ФК "Шахтер", Utro

Зараз ви читаєте новину «Даріо Срна став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути