пʼятниця, 18 червня 2010 12:26

"Срна є гравцем "Шахтаря" - Палкін

"Срна є гравцем "Шахтаря" - Палкін
Між матчем за Суперкубок України і стартом у чемпіонаті країни донецький "Шахтар" може провести товариський матч з "Хайдуком" у Спліті. Поєдинок відбудеться 8 липня на стадіоні "Полюд". Про це пише "Террикон" з посиланням на видання "Свободна Далмация".

Не виключено, що це буде останній матч Даріо Срни у футболці "Шахтаря" перед переходом у "Челсі". Можливо, Даріо зіграє і за "Хайдук", з якого перейшов у "Шахтар" сім років тому.

Тим часом, генеральний директор "гірників" Сергій Палкін у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV заявив, що Срна є гравцем "Шахтаря".

"Це все чутки. Срна зараз перебуває з командою на тренувальному зборі в Австрії. Про якісь підписані контракти я нічого не чув і не знаю. Якщо ви запитаєте самого Даріо, він вам відповість те саме.

У Срни є агент, який намагається вийти на контакт з відомими європейськими клубами, у тому числі й на "Челсі". Наскільки це в нього вийде, це питання. На сьогоднішній день Срна є гравцем "Шахтаря" і давайте передчасно не будемо його нікуди продавати."

"Шахтар" відкриє сезон 4 липня у Запоріжжі матчем за Суперкубок України проти сімферопольської "Таврії".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Срна є гравцем "Шахтаря" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути