субота, 20 березня 2010 13:38

Чвертьфіналісти Ліги чемпіонів позбулися своїх автівок

Чвертьфіналісти Ліги чемпіонів позбулися своїх автівок

Невідомі викрали на північно-заході Москви у гравця футбольного клубу ЦСКА, громадянина Бразилії Гусмао Гіл"єрме, автомобіль БМВX6 вартістю три мільйони рублів, повідомило джерело в правоохоронних органах столиці.

За його словами, бразилець звернувся в міліцію близько 17.00 у п"ятницю, оскільки невідомі викрали автомобіль від будинку. Вартість викраденої іномарки футболіст оцінив в три мільйони рублів.

На думку оперативників, позашляховик було викрадено під замовлення. За даними столичного ГУВС, у Москві діє декілька етнічних злочинних груп професійних автовикрадачів, які спеціалізуються на крадіжках автомашин бізнес-класу.

Як правило, іномарки викрадаються з використанням новітніх технічних засобів, блокування сигналізацій. Машини ставляться в "відстійник" для перебивки номерів агрегатів, а після переганяються в Північно-Кавказький регіон.

У той же час у камерунського нападника "Інтера" Самуеля Ето"О (на фото) вкрали його автомобіль "Бентлі".

Камерунець довірив свій автомобіль, вартість якого складає близько 150-ти тисяч євро, Марко Арнаутовичу. Австрієць не угледів за дорогим транспортним засобом і вчора ввечері авто було викрадено.

Арнаутович, звичайно ж, відразу заявив на рахунок пропажи в компетентні органи. Тепер справа за ними.

Нагадаємо, що "Інтер" і  ЦСКА відповідно до жеребкування, яке відбулося в п"ятницю 19 березня, зустрінуться між собою в чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

За матеріалами terrikon, turnir.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чвертьфіналісти Ліги чемпіонів позбулися своїх автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути