вівторок, 30 березня 2010 18:59

ЦСКА зіграє із "Інтером" у траурних пов"язках

ЦСКА зіграє із "Інтером" у траурних пов"язках

Футболісти московського ЦСКА, швидше за все, вдягнуть траурні пов"язки на матч 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів проти міланського "Інтера", який відбудеться 31 березня в Італії.

Таким чином армійці вшанують пам"ять жертв вибухів в московському метро, в результаті яких загинули 39 людей, повідомляє Associated Press.

Остаточне рішення про те, що гравці ЦСКА вийдуть на поле в траурних пов"язках, повинен затвердити УЄФА. 30 березня головний тренер команди Леонід Слуцький назвав теракти в Москві справжньою трагедією. Наставник пообіцяв, що в матчі з "Інтером" ЦСКА буде грати за честь Росії і російського футболу.

Армійці вилетіли на матч з "Інтером" ще в кінці минулого тижня. Увечері в суботу, 27 березня, Слуцький відвідав гру чемпіонату Італії "Рома" - "Інтер", в якому суперник ЦСКА зазнав поразки з рахунком 1:2. Тренер армійців визнав, що в матчі з італійцями його команда є аутсайдером, але сказав, що "Інтер", можливо, недооцінив ЦСКА.

Перша гра 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів "Інтер" - ЦСКА відбудеться 31 березня і розпочнеться о 21:45 за київським часом. Пряму трансляцію матчу буде вести канал НТВ. Зустріч у відповідь відбудеться 6 квітня в Москві на Великій спортивній арені "Лужники".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА зіграє із "Інтером" у траурних пов"язках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути