понеділок, 29 березня 2010 20:47

У підземках США прийняті додаткові заходи безпеки

У підземках США прийняті додаткові заходи безпеки

Керівництво вашингтонської і нью-йоркської підземок підсилило заходи безпеки на станціях і перегонах після того, як на двох станціях московського метрополітену були здійснені теракти, що призвели до численних жертв.

Керівники метрополітену Вашингтона направили на станції додаткову кількість поліцейських і собак-шукачів.

Представник поліції метрополітену, капітан Кевін Гаддіс при цьому заявив, що місцеві правоохоронні органи не отримували повідомлення про погрози вибуху.

Кількість поліцейських в нью-йоркській підземці також збільшилася. Співробітники органів правопорядку перевіряють сумки пасажирів і проводять огляд станцій.

Представник служби суспільного транспорту Нью-Йорка заявив, що влада підсилила заходи безпеки також в автобусах, приміських поїздах, на мостах і в тунелях.

Прес-секретар МВС України в місті Києві Володимир Поліщук заявив, що у зв"язку з вибухами в московському метро в столичній підземці посилили заходи безпеки.

Число загиблих унаслідок вибухів у московському метро становить 38 осіб, ще 102 одержали травми різного ступеня тяжкості.

Вибухи прогриміли у годину "пік" у понеділок вранці на станціях "Луб`янка" і "Парк культури" Сокольницької лінії московського метро з інтервалом у 45 хвилин.

За попередніми даними, теракти скоїли смертниці.

Интерфакс-Украина, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У підземках США прийняті додаткові заходи безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути