неділя, 20 червня 2010 18:56

ЧС-2010. Збірна Італії зіграла внічию з Новою Зеландією (ФОТО)
6

Фото: Reuters

Чинний чемпіон світу з футболу збірна Італії на першості планети в ПАР зіграла внічию з командою Нової Зеландії. Матч завершився з рахунком 1:1. На сьомій хвилині м'яч у ворота італійської команди забив Шейн Смелц, а на 29-й хвилині форвард збірної Італії Вінченцо Яквінта реалізував пенальті.


У другому таймі італійці, які вважалися фаворитами матчу, провели ряд атак, проте небезпечних ситуацій біля воріт збірної Нової Зеландії створили небагато. Наприкінці матчу новозеландці могли вирвати перемогу, але знаходився у вигідній позиції Кріс Вуд не потрапив у площину воріт.

Таким чином, Парагвай, який раніше 20 червня обіграв Словаччини (2:0), з чотирма очками зберіг лідерство в групі F. На рахунку італійців і новозеландців по два очки, у словаків - одне очко. В останньому турі Італія зіграє зі Словаччиною, а Парагвай - з Новою Зеландією.

ЧС-2010

ПАР

Груповий етап

Група F

Італія - Нова Зеландія - 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 0:1 - Смелц (7), 1:1 - Яквінта (29, пенальті).

ІТАЛІЯ: Маркетті, Дзамбротта, Каннаваро, К'єлліні, Крішіто, Монтоліво, де Россі, Пепе (Каморанезі, 46), К"єлліні (Пацціні, 61), Джилардіно (Ді Натале, 46), Яквінта.

НОВА ЗЕЛАНДІЯ: Пастон, Рід, Нелс, Сміт, Віцеліч, Елліотт, Бертос, Лоххед, Смелц (Крісті, 80), Кіллі (Баррон, 90), Феллон (Вуд, 62).

Попередження: Феллон (14), Сміт (28), Нелс (87).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Збірна Італії зіграла внічию з Новою Зеландією (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути