неділя, 13 червня 2010 10:53

ЧС-2010. Англія не змогла обіграти США

ЧС-2010. Англія не змогла обіграти США

Збірна Англії зіграла внічию з командою США на чемпіонаті світу з футболу 2010 року. Матч, що проходив на стадіоні "Роял Бафокенг" в Рюстенбурзі, завершився з рахунком 1:1. На четвертій хвилині у складі англійської збірної відзначився Стівен Джеррард. У відповідь м'яч на 40-й хвилині забив Клінт Демпсі.

Джеррарду асистував форвард збірної Англії Еміл Хескі. Сам Хескі також мав хорошу можливість забити гол на 52-й хвилині, але не зміг реалізувати вихід один на один.

Англійці по ходу матчу мали перевагу, але пропустили безглуздий гол - помилки припустився воротар Роберт Грін, який не втримав м'яч в руках після удару Демпсі.

Таким чином, збірні Англії та США після першого матчу на ЧС-2010 набрали по одному очку. Разом з цими командами в групі C виступають збірні Алжиру і Словенії, які зіграють між собою 13 червня.

Раніше 12 червня на чемпіонаті світу пройшли два матчі. Південна Корея перемогла Грецію (2:0), а Аргентина взяла верх у грі з Нігерією (1:0).

Англія - США - 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 1:0 - Джеррард (4), 1:1 - Демпсі (40).

АНГЛІЯ: Грін , Гл.Джонсон , Кінг (Каррагер, 46), Террі, Еш.Коул, Леннон, Лемпард, Мілнер (Райт-Філліпс, 31), Джеррард, Руні, Хескі (Крауч, 79 - б / о) .

США: Ховард, Черандоло, Демер, Оньєву, Боканегра, Донован, Бредлі, Кларк, Демпсі, Алтідор (Холден, 85), Фіндлі (Баддл, 77).

Попередження: Мілнер (26), Черандоло (39), Демер (47), Каррагер (59), Джеррард (60), Фіндлі (73).

За матеріалами Лента.ру, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Англія не змогла обіграти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути