пʼятниця, 07 жовтня 2011 18:42

Чотири українця стали фіналістами ЧС з боксу

Чотири українця стали фіналістами ЧС з боксу

У п'ятницю, 7 жовтня, на чемпіонаті світу, який проходить в азербайджанській столиці Баку, українець Денис Беринчик пробився у фінал вагової категорії до 64 кг, повідомляє Boxnews.com.ua.

Він впевнено переміг англійця Томаса Сталкера 31:18. Суперником українця у фіналі буде бразилець Евертон Дос Сантос, який переміг італійця Вінченцо Манджокапре 16:7.

Євген Хитров (75 кг) здобув видовищну дострокову перемогу в другому раунді над румуном Богданом Джуратоні. Більш точний по ходу зустрічі Хитров в другій трихвилинці зміг донести до підборіддя Джуратоні точний лівий боковий, після якого румунський боксер опинився на настилі рингу у важкому нокдауні. Рефері тут же зупинив зустріч, зафіксувавши вихід Хитрова у фінал, де завтра, 8 жовтня, його чекає зустріч з японцем Ріотою Муратою.

Важковаговик Олександр Усик розгромив білоруса Сергія Карнєєва з рахунком 23:10. У другому і третьому раундах після пропущених ударів в голову Карнєєву були відрахувати стоячі нокдауни. У фіналі Усика очікує поєдинок проти місцевого Теймура Мамедова.

Зірка аматорського боксу Василь Ломаченко з рахунком 17:11 переміг діючого чемпіона світу італійця Доменіко Валентино. Перший раунд залишився за італійцем - 5:4, проте два наступних виграв Ломаченко - 9:3 і 5:4. Василь вийшов у фінал турніру, пише "Сегодня Спорт".

Пізніше сьогодні відбудеться поєдинок Шелестюк (Укр) - Вікас (Інд) в категорії до 69 кг.

Фінали чемпіонату світу світу пройдуть у суботу.

Зараз ви читаєте новину «Чотири українця стали фіналістами ЧС з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути