четвер, 06 жовтня 2011 09:12

П'ятий українець пробився у півфінал чемпіонату світу з боксу

П'ятий українець пробився у півфінал чемпіонату світу з боксу

Українець Тарас Шелестюк в Баку пробився в півфінал чемпіонату світу у ваговій категорії до 69 кг, ставши п'ятим представником країни на цій стадії турніру.

У середу, 5 жовтня, він переміг росіянина Андрія Замкового. Поєдинок проходив у рівній боротьбі і по закінченні була зафіксована нічия - 13:13. Проте за додатковими показниками судді присудили перемогу українцеві.

За вихід у фінал Шелестюк побореться з індійцем Крішанасом Вікасом, який був сильнішим від молдаванина Василя Білоуса (9:8).

Ще одну пару складуть казах Серік Сапієв, який переміг американця Еррола Спенса (20:10), і литовець Каваляускас Егідіус. Останній був набагато сильнішим за суперника з Уельсу Фреда Еванса. Рефері зупинив їхній двобій у другому раунді за рахунку 4:2 через явну перевагу Каваляускаса.

Шелестюк став п'ятим українцем, який пробився у півфінал чемпіонату світу в Баку. Раніше в цю стадію турніру пройшли Денис Беринчик, Євген Хитров, Олександр Усик і Василь Ломаченко. Останній пробився у півфінал при вельми скандальних обставинах.

Зараз ви читаєте новину «П'ятий українець пробився у півфінал чемпіонату світу з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути