середа, 05 жовтня 2011 10:58

Ломаченко зі скандалом вийшов у чвертьфінал ЧС з боксу

Ломаченко зі скандалом вийшов у чвертьфінал ЧС з боксу

Олімпійський чемпіон Пекіна, лідер збірної України з боксу Василь Ломаченко став жертвою скандального суддівства у поєдинку 1 / 8 фіналу чемпіонату світу з боксу, що проходить у Баку, пише ЛІГАБізнесІнформ.

У бою проти бразильця Робсона Консейсао перший раунд пройшов у рівній боротьбі і завершився нічиєю 5:5. У другій трихвилинці Ломаченко значно додав і виграв раунд, проте судді віддали перевагу бразильцеві, встановивши рахунок 13:10.

У заключному раунді Ломаченко вийшов уперед, але спочатку рефері зняв два очки з українця, а потім стільки ж - з бразильця. Після цього, коли Ломаченко відправив Консейсао на підлогу ударом по корпусу, рефері відрахував бразильцеві нокдаун, і тут же зняв два очки з українця за нібито удар нижче пояса, хоча не повинен був цього робити, якщо вже зарахував нокдаун.

Саме ці два очки і коштували Ломаченко перемоги - підсумковий рахунок поєдинку був 20:19 на користь бразильця.

Відразу після поєдинку українська сторона подала апеляцію, і Міжнародна асоціація аматорського боксу задовольнила її. Українець продовжить виступи на ЧС-2011. Суперником Ломаченка у чвертьфіналі стане узбек Фазліддін Гаібназаров. Зазначимо, що з виходом у 1 / 4 фіналу наш боксер отримав право виступити на Олімпіаді-2012 в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко зі скандалом вийшов у чвертьфінал ЧС з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути