пʼятниця, 03 вересня 2021 21:00

Чого чекати від збірної України у матчі проти Франції

Чого чекати від збірної України у матчі проти Франції
Олександр Петраков понад десять років працює в системі збірних України. Фото: УАФ

4 вересня збірна України зіграє у матчі відбору до Кубка світу проти Франції. Чого очікувати від команди Олександра Петракова на НСК "Олімпійський"?

В психологічному плані українцям буде простіше грати із Францією, ніж із Казахстаном. Не буде відповідальності за результат. Поразка від чинних переможців Кубка світу не буде трагедією. В Нур-Султан команда Петракова їхала виключно за перемогою. Тиск за результат не дав можливості показати свій найкращий футбол та спокійно перемогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Малиновський втратив місце в стартовому складі збірної України

Петракову буде зручно грати проти Франції в тактичному плані. У Казастані потрібно було атакувати, форсувати події на полі. Такий футбол ніколи не був близький для Петракова. Проти Франції можна зіграти в улюблену гру другим номером від оборони. Тактика в три центральні захисники максимально для цього підходить.

Через перебір карток не зіграє Олександр Зінченко. Його має замінити Тарас Степаненко, який складе пару опорників із Сергієм Сидорчуком.

Головні невдахи гри проти Казахстану Андрій Пятов та Олександр Караваєв ризикують втратити свої місця в складі. Воротар "Шахтаря" не рятує та відверто здав після втрати місця в стартовому складі клубу. Денис Бойко виглядає на воротарській позиції більше надійно. Караваєв теж заслужив на заміну, але альтернативою йому може бути тільки одноклубник Олександр Тимчик, який не так багато грає за "Динамо".

Зінченко пропустить матч через перебір карток

Віталій Буяслський покинув збірну через травму. Матч проти Казахстану показав, що Руслану Малиновському важко грати на фланзі, Тому роль інсайдів займать Андрій Ярмоленко та Віктор Циганков.

Можливі перебудови в захисті. Під Каріма Бензема може вийти хтось із силових захисників - Сергій Кривцов або Тарас Каачараба, а Віталій Миколенко чи Микола Матвієнко зіграють на фланзі.

Для національної команди важливо буде не пропустити у першому таймі, бо якщо будемо розкриватися, то можуть виникнути великі проблеми. Французи мають залишитися без простору. Українцям потрібно уникати грубих індивідуальних помилок, зіграти компактно та дисципліновано.

Матч Україна - Франція відбудеться 4 вересня на НСК "Олімпійський. Початок гри о 21:45. Звіт про матч та онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

У попередньому матчі Україна зіграла в нічию із Казахстаном -2:2.

У турнірній таблиці Україна займає друге місце в групі відстаючи від Франції на чотири очки.

Зараз ви читаєте новину «Чого чекати від збірної України у матчі проти Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути