понеділок, 19 лютого 2007 17:18

Члени оцінювальної комісії висловили захоплення Сочі

  Дмитро Чернишенко
Дмитро Чернишенко

19 лютого оцінювальна комісія Міжнародного олімпійського комітету (МОК) на чолі з віце-президентом МОК Чіхару Ігайя почала роботу в Сочі - російському місті, яке разом з корейським Пхенчханом і австрійським Зальцбургом претендує на зимові Олімпійські ігри 2014 року, повідомляє Газета.ру.

Генеральний директор Заявочного комітету "Сочі-2014" Дмитро Чернишенко, 38 років, сказав, що члени Оцінювальної комісії МОК висловили своє захоплення ще до початку роботи - чудовим виглядом Сочі і його чорноморським узбережжям, побаченими при підльоті.

- Ми раді вітати оцінювальну комісію МОК в Сочі, - сказав Чернишенко. - У заявочного комітету "Сочі-2014" починається найвідповідальніший тиждень: у найближчі декілька днів ми обговорюватимемо концепцію проведення зимових Олімпійських і Паралімпійськіх ігор 2014 року в Сочі з членами оцінювальної комісії. Коли літак з оцінювальною комісією підлітав до міста, її члени висловили захоплення чудовим виглядом Сочі і його чорноморським узбережжям, яке є сусідом гір Червоної поляни із засніженими вершинами. До речі, ми виконали дану нами раніше обіцянку: новий аеровокзальний комплекс був закінчений в строк, до приїзду оцінювальної комісії. А нещодавно запущені прямі авіарейси між Сочі і Франкфуртом, Стамбулом і Дубаї підвищили доступність міста-кандидата на проведення Олімпійських і Паралімпійськіх зимових ігор 2014 року. Разом ці події підтверджує серйозні наміри Росії відповідати міжнародним транспортним стандартам.

Зараз ви читаєте новину «Члени оцінювальної комісії висловили захоплення Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути