четвер, 20 січня 2011 13:07

Чісорі заборонили дивитися телевізор

Чісорі заборонили дивитися телевізор

Британському боксеру-важкоатлету Дереку Чісорі, який 30 квітня проведе бій проти Володимира Кличка, заборонили дивитися телевізор. За словами Дерека Чісори, таке рішення прийняла його команда на час тренувального збору перед поєдинком. Британець дивиться тільки записи боїв Кличка на DVD, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

В даний час Чісора тренується в Шотландії. Британський боксер назвав свій тренувальний табір тортурами, додавши, що бій з Кличком буде для нього набагато легше тренувань. За словами Чісори, він щодня встає о п'ятій годині ранку, виконує пробіжку, а потім до вечора тренується.

Британський боксер додав, що він дуже добре вивчив Володимира Кличка і знає свого суперника краще, ніж Віталій Кличко - старший брат Володимира. "Я побачив у нього слабкі місця і обов'язково скористаюся цим", - пообіцяв Чісора.

Бій Кличко - Чісора відбудеться 30 квітня в німецькому Мангеймі. Ці боксери повинні були зустрітися в грудні, але тоді українець отримав травму за кілька днів до поєдинку. У бою з Чісорою Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Чісорі заборонили дивитися телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути