четвер, 09 грудня 2010 09:21

Кличко травмувався і відмінив бій з Чісорою

Кличко травмувався і відмінив бій з Чісорою

Поєдинок українського боксера-важковаговика Володимира Кличка з британцем Дереком Чісорою відмінено через травму українця, передає інтернет-видання Boxingscene.com.

Про відміну бою Кличко-Чісора повідомив промоутер британського важковаговика Френк Воррен. За його словами, 8 грудня йому повідомили, що Кличко надірвав м'яз спини і не зможе вийти на ринг проти Чісори. Дізнавшись це, британський боксер сильно засмутився, тому що з нетерпінням чекав зустрічі з Кличком, відзначає Воррен.

Інформацію про скасування бою підтверджує і агентство Associated Press, яке посилається на радника Кличка Шеллі Фінкеля. Він підкреслив, що травма Кличка хоч і не викликає серйозних побоювань у лікарів, але все ж перешкоджає появі українця на рингу. За словами Фінкеля, на відновлення Кличку буде потрібно не менше двох місяців.

Бій Кличко - Чісора повинен був відбутися у німецькому Мангеймі 11 грудня. Українець мав захищати титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Як зазначалося, для Чісори, який має в своєму активі 14 перемог у 14 боях, Кличко став би першим серйозним суперником у професійній кар'єрі.

За інформацією Boxingscene.com і AP, представники боксерів вже почали переговори про нову дату поєдинку.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кличко травмувався і відмінив бій з Чісорою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути