вівторок, 07 грудня 2010 13:56

Кличко назвав Чісору "жахливою людиною", яка б'є жінок

Кличко назвав Чісору "жахливою людиною", яка б'є жінок

Британський боксер-важковаговик Дерек Чісора, який 11 грудня проведе бій з Володимиром Кличком, назвав більшість суперників українця таксистами, повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Таким чином Чісора засумнівався у кваліфікації опонентів Кличка-молодшого, давши зрозуміти, що українець перемагав, в основному, слабких боксерів.

На офіційній прес-конференції, що відбулася 6 грудня в німецькому Мангеймі, Чісора заявив також, що 34-річний Кличко є повільним боксером, кар'єра якого пішла на спад. Себе британець, якому 29 грудня виповниться 27 років, назвав молодим боксером, що знаходяться на піку кар'єри.

Кличко назвав Чісору "жахливою людиною", яка б'є жінок. 10 листопада британський боксер був визнаний винним в нанесенні побоїв своїй подрузі. Його засудили до 12 тижнів в'язниці з відстрочкою виконання вироку на два роки. Кличко додав, що він провів дуже хороший тренувальний збір в Австрії і з нетерпінням чекає бою.

Поєдинок Кличко - Чісора відбудеться 11 грудня в Мангеймі. У цьому бою українець захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

Пряму трансляцію вечора боксу в Мангеймі буде вести канал "Інтер". Бій Кличко - Чісора розпочнеться в ніч на 12 грудня близько 23:30 за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кличко назвав Чісору "жахливою людиною", яка б'є жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути