Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2009 15:33

Через травму коліна Тевес пропустить матчі проти "Арсенала" та "МЮ"

Через травму коліна Тевес пропустить матчі проти "Арсенала" та "МЮ"

Нападаючий англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Карлос Тевес пропустить матчі чемпіонату прем"єр-ліги проти "Арсеналу" (12 вересня) і "Манчестер Юнайтед" (20 вересня). 5 вересня Тевес отримав травму коліна в грі за збірну Аргентини і вибув приблизно на три тижні.

Аргентинець травмував коліно в домашньому матчі з Бразилією (1:3) в рамках відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року. У цій зустрічі він вийшов на поле в стартовому складі і був замінений на 68-ій хвилині. 9 вересня нападаючий пропустив відбірний матч ЧС-2010 з Парагваєм (0:1). Про те, наскільки серйозною виявилася травма гравця, стало відомо тільки 11 вересня.

Клуб Тевеса "Манчестер Сіті" виграв всі три стартові матчі чемпіонату Англії сезону-2009/10 і набрав дев"ять очок. Команда ділить третє місце з "Манчестер Юнайтед", який набрав дев"ять очок в чотирьох іграх. Лідерами турніру є "Челсі" і "Тоттенхем" (по 12 очок після чотирьох матчів).

За матеріалами Goal.com, Лента

Зараз ви читаєте новину «Через травму коліна Тевес пропустить матчі проти "Арсенала" та "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути