Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 18:22

Через протести у Парижі Олімпійський вогонь вдалося пронести тільки 200 метрів (ФОТО)

В ході французького етапу естафети олімпійського вогню факел був двічі погашений, що підтвердила поліція Парижа. Влада стверджує, що це було зроблено з міркувань безпеки. Організатори були вимушені перервати естафету через спроби учасників протесту проти подій в Тибеті захопити олімпійський вогонь.
Паризький етап естафети стартував близько 13:30 за київським часом біля Ейфелевої башти, але факелоносцям вдалося пронести вогонь всього 200 метрів. Через постійні спроби активістів руху на підтримку Тибету (зокрема членів організації "Репортери без кордонів") вирвати факел з рук бігунів організатори погасили олімпійський вогонь і заховали факел в автобусі. Здійснена спроба поновити естафету завершилася тим, що факел був знову погашений і схований в автобусі. Організатори поновили естафету вдруге, але спроби учасників протесту дістатися до факела не припиняються. Поліція затримала п"ятеро чоловік.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Через протести у Парижі Олімпійський вогонь вдалося пронести тільки 200 метрів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути