понеділок, 10 травня 2021 19:45

Чемпіон світу обізвав суперників геями. Йому загрожує тривала дискваліфікація

Чемпіон світу обізвав суперників геями. Йому загрожує тривала дискваліфікація
Кімпембе закидають дискримінаційну заяву. Фото: Reuters

Центральний захисник "Парі Сен-Жермен" Преснел Кімпембе, вилучений з поля через жорсткий підкат в матчі з "Ренном" (1:1), може більше не зіграти в цьому сезоні, повідомляє Footmercato з посиланням на L'Équipe.

Гравець вже отримав три матчі дискваліфікації, проте Кімпембе загрожує до 10 матчів бану. Після видалення Преснел назвав футболістів "Ренна" "купкою геїв", що розцінюється як дискримінаційна образа.

"Ренн" і "Парі Сен-Жермен" зіграли внічию в матчі 36-го туру французької Ліги 1. Зустріч пройшла на стадіоні "Роазон Парк" в Ренні і завершилася з рахунком 1:1.

Рахунок був відкритий на останніх секундах першого тайму. Гол у роздягальню забив нападник гостей Неймар, який реалізував пенальті. В середині другої половини зустрічі, на 70-й хвилині, форвард господарів Серу Гірассі відновив рівновагу. "ПСЖ" догравав зустріч у меншості - на 87-й хвилині за моторошний підкат на бічній лінії з поля був видалений Кімпембе.

За два тури до кінця сезону "ПСЖ", набравши 76 очок, займає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Франції, поступаючись лише "Ліллю" (79). Замикає трійку лідерів "Монако" (74).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали нову зарплату Неймара

Кімпембе відзначився тим, що забив м'яч у власні ворота в матчі зі збірною України. Та гра завершилася внічию - 1:1. У наших суперників відзначився Антуан Грізманн.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу обізвав суперників геями. Йому загрожує тривала дискваліфікація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути