вівторок, 30 листопада 2021 12:09

"Це все трапилося за моєю спиною" - форвард "Шахтаря" пожалівся, що Зінченко відбив у нього дівчину

"Це все трапилося за моєю спиною" - форвард "Шахтаря" пожалівся, що Зінченко відбив у нього дівчину
Олександр Зінченко та Влада Сєдан. Фото:Instagram.com/v.lada_sedan

Форвард "Шахтаря" 25-річний Андрій Борячук, який виступає за "Рух" на правах оренди, пригадав свої стосунки з журналісткою Владою Сєдан.

Сєдан зрадила Борячка з Олександром Зінченком та потім вийшла заміж за гравця "МС".

"Це пройдений етап. Ми зустрічалися три роки. Коли люди мають якісь стосунки тривалий час, то, звичайно, буває спустошення. Я б не сказав, що це мене зачепило. Я ж не перестав грати у футбол – далі займався своєю справою, ще й голи забивав, коли розійшовся. Тому не знаю, як це стосується того періоду.

Просто, коли ми розійшлися, я поїхав до Туреччини. І там у мене трохи не вийшло (виступав за клуб "Резеспор" -Gazeta.ua). Але це не пов'язано з тим, що я розійшовся. А так ситуація була неприємна. Хто ж знав, що так вийде? Я це давно відпустив.

Чи немає образи? Мені немає на кого ображатися. Із Зінченком не спілкуємося. Ти ж розумієш, яка ситуація? Як я можу спілкуватися з ним, якщо за моєю спиною так вчинили? Це було не по-пацанськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатший клуб світу хоче орендувати Зінченка

Що сказав би, якби зараз із ним зустрівся? Я не знаю, як би поставився до нього. Чи потиснув би руку? Не знаю. Взагалі не знаю, як би я поставився до цієї людини. У нього своє життя, у мене – своє. Ми різні люди. Були колись друзями, зараз – ні. Як дружити після такого вчинку?

Раніше ми мали близьку компанію. Ми досить довго дружили, все супер було з U-14. Ми з 14-ти років пройшли всі разом, рік за роком, аж до U-21. Що найприкріше у цій ситуації? Те, що це все сталося за моєю спиною. Якби я знав, як це було, то це б ще раніше розлетілося на інтерв'ю, не можу нічого сказати", – розповів Борячук в інтерв'ю Sportarena.

Про стосунки Олександра і Влади стало відомо у червні 2019-го, коли гравець "Манчестер Сіті" поцілував журналістку після матчу Україна – Сербія у Львові. 2020-го пара одружилася, а на початку 2021-го у них народилася донька. Перед початком стосунків із Зінченком Влада зустрічалася саме з Борячуком.

Андрій Борячук грав у юнацькій команді "Шахтаря" з Олександром Зінченком. Команда дійшла до фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Борячук вже другий сезон виступає за "Рух" на правах оренди. В "Шахтарі" нападник не зміг закріпитися. Має у своєму активі досвід виступів за "Маріуполь".

Зараз ви читаєте новину «"Це все трапилося за моєю спиною" - форвард "Шахтаря" пожалівся, що Зінченко відбив у нього дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути