Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 10:45

Час початку матчу "Динамо" - "Бешикташ" УЄФА поки залишає без змін

Час початку матчу "Динамо" - "Бешикташ" УЄФА поки залишає без змін

Відповідні служби УЄФА уважно відстежують метеорологічну ситуацію в України, направивши на адресу київського "Динамо" і стамбульського "Бешикташа" роз'яснення з приводу часу початку матчу команд у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Візьміть до уваги, що поточна погода в Києві і прогнозована на кілька наступних днів (особливо - у день матчу) температура знаходиться на рівні, прийнятному для проведення матчу. Відповідно, запланований час початку матчу на даний момент залишається без змін, матч буде проведено згідно розкладом о 22:05 за київським часом.

У випадку, якщо ситуація зміниться і прогноз буде вказувати на значне пониження температури, час початку матчу, якщо необхідно, може бути переглянуте аж до дня, що передує дню матчу ", - йдеться в листі, текст якого розміщений на офіційному сайті "Динамо".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що матч "Динамо" - "Бешикташ", який повинен відбутися в Києві 24 лютого, може початися на чотири години раніше запланованого часу, що пов'язано з морозами, які встановилися в ці дні у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Час початку матчу "Динамо" - "Бешикташ" УЄФА поки залишає без змін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути