понеділок, 21 лютого 2011 10:41

Перед "Динамо" "Бешикташ" зазнав третьої поразки поспіль

Перед "Динамо" "Бешикташ" зазнав третьої поразки поспіль

Лютий виявився воістину чорним місяцем для "Бешикташа". Перемігши у перших числах "Газіантеп ББ", у наступних чотирьох матчах підопічні Бернда Шустера не знали радощів перемог, причому в трьох з них програли.

Якщо раніше команда в чемпіонаті претендувала на місце в трійці призерів, враховуючи результати останніх зустрічей, тепер вона і зовсім може опинитися за межами першої десятки.

У 22-му турі чемпіонату Туреччини великий інтерес викликало протистояння двох стамбульських клубів - "Бешикташа" і "Фенербахче". Гра сповна виправдала очікування, вийшла бойовою, безкомпромісною, з інтригою і великою кількістю забитих м'ячів.

Вже на четвертій хвилині номінальні гості вийшли вперед - автогол на свій рахунок записав Уйсал. Наприкінці першого і на початку другого таймів "Бешикташ" спершу відігрався, а потім і вийшов вперед.

Цілком можливо, на цьому все б і закінчилося, не злови зірочку лідер "Фенербахче" Алекс. Три його м'яча протягом десяти хвилин буквально нокаутували "Бешикташ".

Нагадаємо, "Бешикташ" є суперником "Динамо" в 1 / 16 фіналу Ліги Європи. Перша гра команд завершилася перемогою киян з рахунком 4:1. 24 лютого "Динамо" зіграє в Києві матч-відповідь з "Бешикташем".

Бешикташ - Фенербахче - 2:4 (1:1).

Голи: Даг (44), Тораман (50) - Уйсал (4. У свої ворота), Алекс (65, з пен, 72, 75).

БЕШИКТАШ: Речбер, Даг, Тораман, Феррарі, Койбаші, Ернст, Уйсал (Ауреліо, 70), Гуті, Сімао, Куарежма, У. Алмейда (Нобре, 87).

ФЕНЕРБАХЧЕ: Демірел, Генюл (Іртегюн, 82), Лугано, Йобо, Андре Сантос, Алекс, Белезоглу (Бароні, 78), Шахін, Топуз, Діа (Хурмачі, 78), Ньянг.

Вилучений: Феррарі (63).

Зараз ви читаєте новину «Перед "Динамо" "Бешикташ" зазнав третьої поразки поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути