Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2013 11:56

Чарр "відірвав" голову скандальному Девіду Хею

Екс-претендент на титул чемпіона світу Мануель Чарр (23-1, 13 КО) вирішив піти по стопах Девіда Хея (26-2, 24 КО) і щоб остаточно застовпити за собою бій з британцем, скористався методами самого Хеймейкера.

На своїй сторінці в одній із соціальних мереж Чарр виклав свою версію плаката бою, на якому він тримає в руках відірвану голову Девіда Хея.

Нагадаємо, свого часу Девід Хей так само провокував братів Кличків. Тоді, крім фото з відірваними головами братів, британець навіть випустив гру для i-Phone, в якій він ударом відбиває голову Кличків. Також він з'явився на прес-конференції у футболці, на якій він був зображений з відірваними головами братів у своїх руках.

Так само зауважимо, що хоч поки офіційного підтвердження бою Девід Хей - Мануель Чарр не надходило, він вже значиться в списку поєдинків порталу boxrec, а також обзавівся власним неофіційним трейлером.

Зараз ви читаєте новину «Чарр "відірвав" голову скандальному Девіду Хею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути