Ексклюзиви
середа, 01 червня 2011 12:35

Бюрократи ускладнили доступ журналістам на об'єкти Євро-2012 у Львові

Бюрократи ускладнили доступ журналістам на об'єкти Євро-2012 у Львові

У Львові для допуску на будівельні майданчики об'єктів Євро-2012 журналістам необхідно підтвердити професію та надати копію опублікованих матеріалів.

Про це йдеться на порядку акредитації ЗМІ для допуску на об'єкти до Євро-2012, опублікованому на сайті підприємства "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові", яке підпорядковується Нацагентству з підготовки до Євро-2012.

"Для розгляду заявки на акредитацію журналістів і технічних працівників ЗМІ необхідно відправити на факс або на електронну адресу офіційну заявку (обов'язково на фірмовому бланку ЗМІ за підписом керівника або головного редактора і завірену печаткою)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, необхідно вислати "копії відповідних документів, що підтверджують професійну професію, або рекомендації професійного об'єднання журналістів та заповнену акредитаційну картку".

Межі доступу до будівельних об'єктів, представників ЗМІ та офіційних делегацій визначає керівництво будівельної компанії, враховуючи виробничий процес.

"Акредитовані журналісти в п'ятиденний термін в обов'язковому порядку (особисто або по електронній пошті) повинні надати в прес-службі ДП "Західінфрапроект" копії опублікованих матеріалів / сюжетів", - наголошується в повідомленні.

"У разі висвітлення заходу, не надання копії опублікованих матеріалів / сюжетів, перевищення журналістом своїх прав і невиконання обов'язків, регламентованих ст.26 закону"Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні", його акредитація може бути припинена", - заявили на підприємстві.

Нагадаємо, в лютому мер Львова Андрій Садовий заявляв про готовність будується до Євро-2012 стадіону у Львові на 50%.

Зараз ви читаєте новину «Бюрократи ускладнили доступ журналістам на об'єкти Євро-2012 у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути