Ексклюзиви
субота, 07 березня 2009 14:54

Бюджет ЦСКА у 2009 році складе 50 мільйонів доларів

Бюджет ЦСКА у 2009 році складе 50 мільйонів доларів

Московський футбольний клуб ЦСКА опублікував бюджет на 2009 рік. Доходи команди складуть близько 50 мільйонів доларів, а витрати - приблизно 61,4 мільйона. Таким чином, дефіцит бюджету ЦСКА дорівнюватиме приблизно 11,4 мільйона доларів. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Відзначимо, на сайті не вказано, в якій саме валюті розраховується бюджет, проте традиційно російські футбольні клуби оцінюють свої доходи і витрати в доларах.

Більше половини доходів (26 мільйонів доларів) ЦСКА планує отримати від продажу телевізійних і комерційних прав в різних турнірах. Ще 12,6 мільйона московський клуб отримає від трансферів гравців. Доходи від спонсорства і реклами складуть 8,3 мільйона доларів, а від комерційної діяльності - 3,1 мільйона.

Витратна частина бюджету ЦСКА складається головним чином з витрат на зарплати і премії гравців і тренерів (45,4 мільйона доларів). Ще близько 11,5 мільйонів будуть витрачено на участь в змаганнях, організацію тренувального процесу, спортивну школу. Адміністративні і комерційні витрати складуть 1,65 мільйона доларів, а на податки у ЦСКА піде 3,8 мільйона.

До бюджету не включені витрати на придбання гравців, проте вказується, що вони можуть скласти до 10 мільйонів доларів. Також до бюджету не включені витрати на будівництво стадіону. У повідомленні на сайті ЦСКА вказується, що ці витрати передбачаються окремим бюджетом.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Бюджет ЦСКА у 2009 році складе 50 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути