Ексклюзиви
субота, 07 березня 2009 10:03

П"ять клубів хочуть Жажу

П"ять клубів хочуть Жажу

У пошуках підсилення атакуючої лінії, а також як заміна Фреду, французький "Ліон" в літнє трансферне вікно серйозно розглядатиме кандидатуру бразильського форварда харківського "Металіста" Жажа Коельо. Цього сезону у всіх змаганнях екс-гравець "Фейєноорда", "Генка", "Вестерло" і "Хетафе" відзначився 15 забитими м"ячами.

Контракт з українським клубом у 23-річного нападаючого закінчується в червні 2013 року.

За інформацією французьких ЗМІ, окрім "Ліона" Жажа також цікавляться "Фенербахче", "Вердер", "Тоттенхем" і донецький "Шахтар". Хоча за словами президента донецького клубу Рината Ахметова, донеччани не розглядали бразильця як можливе придбання. Взимку Жажою також цікавився "Марсель", але у результаті придбав у "Шахтаря" іншого бразильця Брандао за шість мільйонів євро, пише terrikon.

Семиразові чемпіони Франції цікавляться Жажою та Гуйє

Окрім Жажа, за даними вже українських джерел, семиразові чемпіони Франції також запитали інформацію про 23-річного сенегальського захисника Папа Гуайє.

Німецький портал Transfermarkt.de на сторінці, присвяченій форвардові "Металіста" Жажі Коельо виставив ціну на бразильця. Вона дорівнює 4,5 млн євро.

Gazeta.ua писала, що президент харківського клубу Олександр Ярославський виставив ціну на найкращого бомбардира поточного чемпіонату України - 20 мільйонів євро.
Зараз ви читаєте новину «П"ять клубів хочуть Жажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути